Vitamini za trudnice i dojilje

New Life 120 tabl.

Vitamini, minerali te folna kiselina sastavljeni u skladu sa specifičnim potrebama trudnica i dojilja, prirodnog porijekla i visoke biološke učinkovitosti.

CV0195
Na stanju
2.069 RSD
sa PDV-om

  Imate pitanje?

Korisnička podrška i poručivanje radnim danom od 09 - 20 na 062 817 8406 (+Viber, WhatsApp)

  Brza isporuka

Isporuka 1-3 radna dana na adresu. Besplatna isporuka iznad 20.000 din., manje porudžbine 300 din.

  Bezbedno plaćanje

Platite gotovinom po primitku paketa.

Proizvodnja je u skladu sa strogim odredbama cGMP (Dobri proizvodni običaji - DPO) za kontrolu kvaliteta, a preparati se redovno kontrolišu od strane FDA (Agencije za hranu i lekove Sjedinjenih Američkih Država). CaliVita je u uskoj saradnji sa lokalnim vlastima, kako bi za naše korisnike uvek osigurali proizvode najboljeg kvaliteta. Svi dodaci su upisani u registar dijetetskih proizvoda Ministarstva zdravlja Republike Srbije.
 

Jedan od najvažnijih preduvjeta u prehrani trudnica i dojilja je stalan dotok potrebnih količina vitamina i mineralnih tvari. Optimalne količine vitamina nužne su za zdravlje majke i pravilan razvoj djeteta. Ovo se naročito odnosi na vitamine grupe B, u kojoj istaknutu ulogu ima folna kiselina, nužna za razvoj posteljice i oplođene jajne stanice.

23 aktivne tvari za novi život

Proizvod New life sadrži ukupno 23 aktivna sastojka te predstavlja najkompletniju formulu za trudnice i dojilje, jer ispunjava sva važna načela - sadržava sve potrebne vitamine i minerale, sadržava kolin i inozitol, doziranje po jednoj tableti je optimalno, a svi sastojci formule su dobiveni iz prirodnih izvora, a ne sintetski, čime se osigurava dobra apsorpcija.

Svaka dobra formula treba sadržavati i folnu kiselinu. Folna kiselina štiti od nastanka nekih urođenih razvojnih anomalija, potrebna je za sintezu nukleinskih kiselina (RNA i DNA) te potiče stvaranje mlijeka. Nedostatak folata u toku trudnoće uzrokuje megaloblastičnu anemiju kod trudnice i može biti povezan sa visokim postotkom spontanih pobačaja, zaostatkom u rastu, preranom porodu, premaloj porođajnoj težini ploda i krvarenju nakon poroda.

Vitamin C je vitalno važan za nesmetano funkcioniranje imuniteta i enzimskog sustava, kao i za izgradnju hrskavice, kolagena (vezivnog tkiva) i kostiju.

Kalcij sprečava propadanje i kvarenje zuba za vrijeme trudnoće, a tijekom dojenja pospješuje stvaranje mlijeka. Kod dojilja su potrebe za mnogim vitaminima i mineralima veće nego kod trudnica, zbog zadovoljenja potreba svog organizma i stvaranja punovrijedne hrane (mlijeka) za dijete.

New life sadrži optimalnu količinu željeza. Veće količine željeza potrebna je samo trudnicama sa dijagnosticiranom anemijom i eventualno trudnicama u zadnjem tromjesečju trudnoće. Ako se trudnica normalno hrani, pretpostavlja se da unosi 15 mg željeza hranom, pa unos željeza u suplementima ne bi trebao prijeći 30 mg dnevno (Human Nutrition in Health and Desease).

Kod planiranja trudnoće korisno je pripremiti organizam suplementiranjem esencijalnih hranjiva barem nekoliko mjeseci prije začeća, jer oni mogu spriječiti nastanak raznih poremećaja tijekom trudnoće.

 

www.prirodna-apoteka.com
Sastav jedne tablete/kapsule: (Vidi deklaraciju) *PDU/RDA:
Kalcij (karbonat) 325 mg 41%
Magnezij (oksid) 112,5 mg 30%
Vitamin C (L-askorbinska kiselina) 60 mg 75%
Kolin 10 mg
Inozitol 10 mg
Vitamin B3 (nikotinamid) 9 mg 56%
Cink (oksid) 8 mg 80%
Vitamin E (dl-alfa-tokoferil acetat) 7,5 mg 63%
Pantotenska kiselina (Ca D-pantotenat) 4 mg 67%
Željezo (sulfat) 4 mg 29%
Beta karoten 2,5 mg 52%
Vitamin B2 (riboflavin) 1 mg 71%
Vitamin B6 (piridoksin HCl) 1 mg 71%
PABA 1 mg
Mangan (sulfat) 1 mg 50%
Bakar (bisglicinat) 1 mg 100%
Vitamin B1 (tiamin HCl) 0,8 mg 73%
Folna kiselina (pteroilmonoglutaminska kis.) 400 mcg 200%
Jod (kalijev jodid) 75 mcg 50%
D-biotin 60 mcg 120%
Krom (pikolinat) 25 mcg 63%
Vitamin D3 (kolekalciferol) 10 mcg 200%
Vitamin B12 (cijanokobalamin) 1 mcg 40%
Doziranje/Upotreba:
1 tableta dnevno ili prema savjetu stručne osobe.
Ostali sastojci, upozorenja i deklaracija:
Ostali sastojci: Kalcijev karbonat, emulgator: mikrokristalinična celuloza, magnezijev oksid, vitamin C, stabilizator: stearinska kiselina, zgušnjivač: natrijeva kroskarmeloza, kalijev klorid, kolin, inozitol, vitamin B3, cinkov oksid, vitamin E, tvari protiv zgrudnjavanja: magnezijeve soli masnih kiselina i silicijev dioksid, pantotenska kis., željezov sulfat, beta karoten, bio-vitamini.com, vitamini B2 i B6, PABA, manganov sulfat, bakrov bisglicinat, vitamin B1, folna kis., kalijev jodid, biotin, kromov pikolinat, vitamin D3, vitamin B12, tvar za poliranje: šelak, tvar protiv zgrudnjavanja: talk.

Dodatak Prehrani

Napomena: --
Neto količina: 120 tableta po 1630 mg = 195,60 gr.
*PDU = Preporučeni dnevni unos. † Dnevni unos nije utvrđen. Preporučene dnevne doze ne smiju se prekoračiti. Dodatak prehrani nije nadomjestak ili zamjena uravnoteženoj prehrani. Proizvod treba čuvati od dohvata male djece. Najbolje upotrijebiti do datuma označenog na originalnoj ambalaži. Način čuvanja: na suhom i hladnom mjestu. Odgovoran u RH: Calfit d.o.o., Bednjanska 8a, 10000 Zagreb. Zemlja podrijetla: SAD. Kupite proizvod bez recepta iz najbolje prirodne ljekarne.
Pakiranje
120 tableta
Pogodno za
Odrasli
Vegetarijanci, Vegani

Isporuka

Porudžbine se šalju ekspresnom kurirskom službom PostExpress do kućnog praga na navedenu adresu. Uobičajeno vreme isporuke je 1-3 radna dana.
Za porudžbine veće od 20.000 RSD isporuka je besplatna, a za manje porudžbine cena isporuke je od 300-400 RSD ovisno o težini paketa. U velikoj većini cena je 300 RSD.

Plaćanje

1. Pouzećem bez dodatne provizije!
Plaćanje gotovinom prilikom preuzimanja paketa.

Nema recenzija

8 drugih proizvoda u istoj kategoriji:

Kupci koji su kupili ovaj proizvod takođe su kupili:

https://prirodna-apoteka.com/modules/iqithtmlandbanners/uploads/images/5e57cab2d8f09.jpg https://prirodna-apoteka.com/modules/iqithtmlandbanners/uploads/images/5e57cab34d07c.jpg https://prirodna-apoteka.com/modules/iqithtmlandbanners/uploads/images/5e57cab26e688.jpg https://prirodna-apoteka.com/modules/iqithtmlandbanners/uploads/images/5e57cab4a1be2.jpg https://prirodna-apoteka.com/modules/iqithtmlandbanners/uploads/images/5e57cab20768c.jpg https://prirodna-apoteka.com/modules/iqithtmlandbanners/uploads/images/5e57cab3befae.jpg https://prirodna-apoteka.com/modules/iqithtmlandbanners/uploads/images/5e57cab4336dd.jpg
Proizvod dodat u listu želja
Proizvod dodan za uporedbu.

PrirodnaApoteka koristi kolačiće kako bi obezbedio nabolje korisničko iskustvo. Više informacija o kolačićima potražite ovde