Brza dostava

Dostava 1-3 radna dana na adresu. Besplatna dostava iznad 120 €, manje narudžbe 3 €.

Bezbjedna kupovina i garancija kvaliteta

CaliVita sertifikati - garancija kvaliteta proizvoda. Brz i jednostavan povratak ili zamjena u roku od 14 dana.

Bezbjedno plaćanje

Platite gotovinom po preuzimanju paketa.

CaliVita proizvodi iz prirodne apoteke

120+ proizvoda u ponudi

Acai Organic 473 ml.
Nema na stanju
Antioksidanti

Acai Organic 473 ml.

CaliVita International
CV0306
40,90 €
Biološki uzgojen CaliVita Acai prerađen u sok unutar nekoliko sati od branja jamči izuzetno visok postotak antioksidansa po kojima je ovaj sok postao poznat. Acai je bogat vlaknima i sadrži vrlo malo šećera, stoga je idealan za zdravo mršavljenje! Fini organski asai sok s dodatkom jabuke i slatke trešnje.
Lactobacillus acidophilus acidofilne bakterije
Na stanju
Za bolje varenje

Acidophilus 100 kaps.

CaliVita International
FL0027
28,50 €
Najbolji prirodni probiotik s 2 milijarde aktivnih Lactobacillus acidophilus crijevnih bakterija u jednoj kapsuli.Proizvod Acidofilus sa psiliumom ima dodatno djelovanje zbog prisustva ljuski sjemenki psiliuma (trputac), koje zbog velike sposobnosti bubrenja i vezanja crijevnih toksina dodatno pomažu pri čišćenju crijeva.
Ac-Zymes kvalitetan prirodan probiotik kapsule
Na stanju
Za bolje varenje

Ac-Zymes 100 kaps.

CaliVita International
CV0283
22,50 €
Kvalitetni prirodni probiotici s 2 milijarde aktivnih crijevnih bakterija Lactobacillus acidophilus u jednoj kapsuli. Smanjuju razinu toksina u crijevima osiguravajući zdravu crijevnu floru koja je preduvjet dobrog imuniteta i sveukupnog zdravlja organizma.
Ac-Zymes Plus najbolji probiotici lgg
Na stanju
Za bolje varenje

Ac-Zymes Plus 60 kaps.

CaliVita International
CV0251
35,90 €
Proizvod AC-Zymes Plus sadrži 6 milijardi aktivnih probiotičkih bakterija u samo jednoj kapsuli te 6 najboljih probiotičkih vrsta koje naseljavaju tanko i debelo crijevo – Lactobacillus acidophilus, Lactobacillus plantarum, Lactobacillus bulgaricus, Bifidobacterium longum, Lactobacillus rhamnosus i Bifidobacterium breve. Najkompleksniji probiotici i...
L-Arginin tablete za izdržljivost i sportiste
Nema na stanju
Ostali dodaci ishrani

Arginine Plus 100 tabl.

CaliVita International
CV0269
29,90 €
L-Arginin je uvjetno esencijalna aminokiselina koju kao dodatak prehrani koristimo zbog njene uloge u proizvodnji dušikovog oksida (NO). To je posebno važno u razdobljima bolesti i kroničnim stanjima kao što su hipertenzija, bubrežne bolesti, dijabetes tipa II, problemi s erekcijom muškaraca, neplodnosti i svim stanjima koja se odlikuju povećanom razinom...
Beauty Formula Tablete za nokte, kosu i kožu
Na stanju
Ostali dodaci ishrani

Beauty Formula 60 kaps.

CaliVita International
CV0273
31,90 €
Proizvod Beauty Formula sadrži kolagen, aminokiseline, biljke poljsku preslicu i koprivu te ciljane vitamine i minerale koji doprinose kvaliteti kože, kose i noktiju.
Matični mliječ kapsule
Na stanju
Ostali dodaci ishrani

Bee Power 50 kaps.

CaliVita International
FL0042
13,50 €
CaliVita Bee Power sadrži matičnu mliječ u kapsulama. Prirodni proizvod za jačanje imuniteta djece i odraslih, jača živčani sustav, obnavlja životnu energiju i daje vitalnost. Matična mliječ dobro djeluje kod djece i starijih te kod radom iscrpljenih ljudi. Pomaže i za zdravlje koštanog sustava, naročito poslije ozljeda i prijeloma.
Beta karotin kapsule
Na stanju
Vitamini

Beta Carotene 9000, 100 kaps.

CaliVita International
CV0303
16,90 €
Proizvod Beta Carotene sadrži karotenoid (provitamin A) koji štiti cjelokupni organizam od slobodnih radikala sa specifičnim zaštitnim djelovanjem na oči i kožu. Beta karoten doprinosi zaštiti od ateroskleroze, pomaže regeneraciju kože i sluznice (afte, opekline). Kapsule beta karotena najbolje je uzimati kao pripremu kože za ljetne mjesece, za bolje i...

7 razloga zašto CaliVita?

  • CaliVita već više od 30 godina uz izuzetno profesionalnu pozadinu i iskustvo nudi svoje vrhunske proizvode, u skladu sa najvišim standardima kvaliteta.
  • Uvijek se trudimo da koristimo sirovine iz najboljih prirodnih izvora, u njihovoj izvornoj formi.
  • Tokom procesa razvoja primjenjujemo prirodnu organsku formu, za bolju apsorpciju.
  • Dajemo 100% garanciju na kvalitet za sve naše proizvode.
  • Naši proizvodi prolaze strogu, višestruku proceduru ispitivanja, za obezbjeđivanje konstantnog održavanja vrhunskog kvaliteta.
  • Velika većina naših dodataka ishrani se proizvodi u Sjedinjenim Američkim Državama, prema proizvodnim procesima farmaceutskog kvaliteta.
  • Proizvodnja je u skladu sa rigoroznim odredbama cGMP (Dobri proizvodni običaji) za kontrolu kvaliteta, a preparati se redovno kontrolišu od strane FDA (Agencija za hranu i ljekove Sjedinjenih Američkih Država). Mi smo u bliskoj saradnji sa lokalnim vlastima, kako bi za naše korisnike uvijek osigurali proizvode najboljeg kvaliteta.

Najprodavaniji proizvodi

https://prirodna-apoteka.com/me/modules/iqithtmlandbanners/uploads/images/5e57cab2d8f09.jpg https://prirodna-apoteka.com/me/modules/iqithtmlandbanners/uploads/images/5e57cab34d07c.jpg https://prirodna-apoteka.com/me/modules/iqithtmlandbanners/uploads/images/5e57cab26e688.jpg https://prirodna-apoteka.com/me/modules/iqithtmlandbanners/uploads/images/5e57cab4a1be2.jpg https://prirodna-apoteka.com/me/modules/iqithtmlandbanners/uploads/images/5e57cab20768c.jpg https://prirodna-apoteka.com/me/modules/iqithtmlandbanners/uploads/images/5e57cab3befae.jpg https://prirodna-apoteka.com/me/modules/iqithtmlandbanners/uploads/images/5e57cab4336dd.jpg
Proizvod dodat u listu želja
Proizvod dodan za uporedbu.

PrirodnaApoteka koristi kolačiće kako bi obezbjedio nabolje korisničko iskustvo. Više informacija o kolačićima potražite ovdje