Upotreba dodataka ishrani je koristan i važan deo savremenog načina života. Odabir pravih, kvalitetnih proizvoda i njegovih sastojaka igra veliku ulogu u tome.

CaliVita® International je multinacionalna kompanija aktivna u 37 zemalja, koja svojim aktivnostima širi ideju o zdravijem i uspješnijem životu.
Već punih 30 godina u Srbiji sa zadovoljstvom i uspehom promičemo značaj nadopunjavanja svakodnevne ishrane esencijalnim, životno važnim hranjivim materijama. Ne odstupajući od vrhunskih standarda u proizvodnji i s profesionalnim konzultantskim pristupom prilagođenim svakom pojedincu, s pravom smo postali vodeći lideri u svojoj struci.

Pozivamo vas da pronađete svoje omiljene proizvode koji će pored redovne fizičke aktivnosti i zdrave uravnotežene ishrane, pozitivno uticati na kvalitet vašeg života. Želimo vam dobrodošlicu u CaliVita® International.

cGMP Fitco Srbija

100% kvalitet – garancija uspeha

Svesni smo da je kvalitet proizvoda osnova uspešnog poslovanja. S ponosom ističemo da svaki naš proizvod ima 100% garanciju kvaliteta, čime garantujemo sigurnost i zadovoljstvo svakog našeg kupca.

Proizvodi CaliVita International su biološki aktivni dodaci ishrani i predstavljaju prirodni izvor esencijalnih hranljivih materija potrebnih za optimalne performanse tela. Velika većina naših dodataka ishrani proizvodi se u Sjedinjenim Američkim Državama, prema proizvodnim procesima farmaceutskog kvaliteta. Proizvodnja je u skladu sa strogim odredbama cGMP (Dobri proizvodni običaji - DPO) za kontrolu kvaliteta, a preparati se redovno kontrolišu od strane FDA (Agencije za hranu i lekove Sjedinjenih Američkih Država). CaliVita je u uskoj saradnji sa lokalnim vlastima, kako bi za naše korisnike uvek osigurali proizvode najboljeg kvaliteta.
Svi proizvodi su upisani u registar dijetetskih proizvoda Ministarstva zdravlja Republike Srbije.

U našoj evropskoj distribuciji, gde su naši proizvodi u potpunosti usklađeni sa zakonima Evropske unije, usko sarađujemo sa organima koji vrše registraciju proizvoda, kako bismo bili sigurni da svi naši proizvodi na tržištu ispunjavaju sve neophodne zakonske uslove.

CaliVita kvaliteta proizvoda


Striktna kontrola kvaliteta

CaliVita International teži da svojim korisnicima obezbedi samo najbolje. Za nas to znači ne samo da su naša istraživanja i razvoj proizvoda vođeni Vašim potrebama, već da uz sve to imamo i preko 3.000 iskusnih stručnjaka i posvećenih eksperata, koji neumorno rade širom sveta kako bi naši proizvodi bili zasnovani na najnovijim medicinskim istraživanjima i razvoju.

Naši proizvodi se testiraju u nekoliko faza, od momenta sirovine pa sve do finalnog proizvoda. Preko 12.000 testova godišnje garantuje da su svi od preko 500 sirovina i sastojaka u našim proizvodima čisti, ispravni i vrhunski visokog kvaliteta.

Šta CaliVita proizvode razlikuje od drugih?

  • POTPUNO PRIRODNI – od prirodnih supstanci - visoka biološka aktivnost proizvoda, a time i njihova efikasnost
  • HELATNI OBLIK (sigurnija i bolja resorpcija od običnih preparata)
  • POSTEPENA APSORPCIJA (upijanje) - TIMED RELASE (produženo delovanje sa vremenskim oslobađanjem)
  • CaliVita preparati su LAKO SVARLJIVI - većina preparata se uzima na prazan stomak bez stomačnih problema (Fe - lako svarljiv)
  • NE OŠTEĆUJU ORGANIZAM – nisi toksični
  • CENE CaliVita PREPARATA znatno su pristupačniji od cena drugih preparata ili lekova i dostupni su većem broju korisnika

Kvalitet dodataka ishrani

Vrhunski kvalitet naših proizvoda je garantovan sledećim sertifikatima:

FDA

U.S. Food and Drug Administration
Naši dodaci ishrani se proizvode i distribuiraju pod nadzorom Američke FDA (Agencija za hranu i lekove), u skladu sa njihovim propisima.

cGMP

Good Manufacturing Practice
Proizvodnja naših dodataka ishrani se odvija u strogo kontrolisanim uslovima po pitanju kontrole kvaliteta, u skladu sa principima cGMP (Aktuelne dobre proizvođačke prakse). Da bi bili u skladu sa cGMP-om, direktno sarađujemo sa dobavljačima i kontrolišemo proizvodne sisteme tokom svake faze procesa proizvodnje, uključujući nadzor, kontrolu i ispitivanje sirovina i komponenti, dizajniranje, formulisanje, obradu, testiranje, pakovanje, obeležavanje, skladištenje i distribuciju. Pored proizvodnog procesa, cGMP se odnosi i na higijenu i kontinuiranu obuku radnika, odgovarajuće uslove rada, sertifikaciju i pravilno rukovanje sirovinama, pravilno skladištenje i uslove isporuke i održavanje sveobuhvatnih evidencija o svakoj fazi proizvodnje, testiranja i proces distribucije.

USDA

United States Department of Agriculture
Sertifikat izdat od strane Američkog Ministarstva za poljoprivredu (USDA) koji potvrđuje da naši proizvodi ispunjavaju uslove propisane za organske proizvode.

EU Organic

European Union organic logo
Glavna svrha ovog evropskog logo-a je u lakšoj identifikaciji organskih proizvoda od strane kupaca. Upotreba ovog znaka i pravilno obeležavanje je obvezno za sve organske proizvode koji su proizvedeni unutar Evropske unije.

CE

Conformité Européene
Proizvod je u potpunosti usklađen sa svim važećim propisima Evropske Unije.

US EPA

U.S. Environmental Protection Agency
Sertifikat Američke Agencije za zaštitu čovekove okoline (EPA ili USEPA) koji potvrđuje da je svaka komponenta proizvoda kontrolisana i bezbedna kako za ljude tako i za čovekovu okolinu.

IGEF

Internationale Gesellschaft für Elektrosmog-Forschung
Proizvod je testiran i preporučuje ga Međunarodna institucija za istraživanje elektrosmoga (IGEF).

https://prirodna-apoteka.com/modules/iqithtmlandbanners/uploads/images/5e57cab2d8f09.jpg https://prirodna-apoteka.com/modules/iqithtmlandbanners/uploads/images/5e57cab34d07c.jpg https://prirodna-apoteka.com/modules/iqithtmlandbanners/uploads/images/5e57cab26e688.jpg https://prirodna-apoteka.com/modules/iqithtmlandbanners/uploads/images/5e57cab4a1be2.jpg https://prirodna-apoteka.com/modules/iqithtmlandbanners/uploads/images/5e57cab20768c.jpg https://prirodna-apoteka.com/modules/iqithtmlandbanners/uploads/images/5e57cab3befae.jpg https://prirodna-apoteka.com/modules/iqithtmlandbanners/uploads/images/5e57cab4336dd.jpg
Proizvod dodat u listu želja
Proizvod dodan za uporedbu.

PrirodnaApoteka koristi kolačiće kako bi obezbedio nabolje korisničko iskustvo. Više informacija o kolačićima potražite ovde